Tietoa Kelasta / Ajankohtaista

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapioiden uudet palveluntuottajat aloittavat 1.1.2023 – Valtaosa terapioista jatkuu ennallaan

Julkaistu 10.11.2022

Kela on kilpailuttanut vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapiat. Kilpailutuksen vuoksi osa yksilöterapioiden palveluntuottajista vaihtuu 1.1.2023. Kela ottaa yhteyttä kaikkiin niihin asiakkaisiin, joiden palveluntuottaja vaihtuu.

Kela on kilpailuttanut vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapiat. Tarjouskilpailut koskivat seuraavia terapiamuotoja: allasterapia, fysioterapia, fysioterapeutin toteuttama ratsastusterapia, kuvataidepsykoterapia, musiikkiterapia, neuropsykologinen kuntoutus, perheterapia, puheterapia, psykoterapia, toimintaterapia ja toimintaterapeutin toteuttama ratsastusterapia.

Uusien Kelan kanssa sopimuksen tehneiden palveluntuottajien ovat tulleet Kelan palveluntuottajahakuun marraskuun 2022 aikana.